Onze diensten

Het project/budget

Maak voor jezelf een budget op. Dit is niet voor ons om te weten hoeveel geld we je afhandig kunnen maken. Het geeft enkel een eerste beeld van wat jou verwachtingen zijn! Denk al eens goed na over wat je graag zou willen. Dit is belangrijk voor we overgaan naar onze blind date. Spannend!

blind date

Een blind date is een eerste kennismaking, online of op een afgesproken locatie, met jou, je project, bedrijf, ideeën, je budget (weet je nog) enz... We luisteren naar elkaar en bespreken de verder samenwerking. Laat je niet afschrikken het is tot hiertoe nog allemaal gratis! Je hebt er dus niets bij te verliezen.

Aan de slag

We gaan aan de slag... het is te zeggen... wij dan toch. De eerste schetsen en ideeën worden al werkelijkheid in deze eerste periode en zullen nauwlettend met jou besproken worden. zelfs al moeten we daar nog vaker voor op date gaan!

Garanties

We garanderen jou dat we niet zullen stoppen tot je helemaal tevreden bent van het verloop, de afwerking en/of het eind resultaat van jou project en dit uiteraard allemaal binnen jou budget! Wij leven ervan om jou te helpen bij jou (foto)grafische noden en wensen. We zouden anders geen oog meer dichtdoen!

logo-3

Logo & huisstijl

Elke onderneming heeft nood aan een logo. Laten we het de Identiteit van een onderneming noemen. Daarbuiten is het ook aangewezen om een aansluitende huisstijl te hanteren.

Een huisstijl zorgt voor een continuïteit van je merk een manier om op te vallen tussen de menigte. Het is herkenbaar voor de mensen die je al kennen en het wordt een herkenbaarheid voor zij die je nog niet kennen. Zij die steeds diezelfde stijl zien terugkomen in je documentatie, advertenties en ga zo maar verder. Een logo en/of huisstijl is de goedkoopste manier om je product of dienst nog dat tikkeltje hoger te brengen in de markt. het zal een professionele look uitstralen en meer klanten lokken. Een mooi uitgestalde winkel zal zijn producten 3 keer duurder kunnen verkopen dan een winkel waar alles maar wat op een hoopje ligt. Maak van je zaak (je kind) geen hoopje.

Drukwerk

Je hebt het ongetwijfeld al een keertje geprobeerd om een flyer te maken en uit te hangen om op die manier iets belangrijks over te brengen of op te roepen. Toegegeven ziet het er waarschijnlijk nooit echt uit zoals je gehoopt had.

Het kan zeker geen kwaad om je te laten bijstaan door ons voor enkele belangrijke tips en tricks om jou flyer het gewenste resultaat te geven. Laat hem ontwerpen hoe jij het echt wil hebben en je niet beperken tot je eigen kunnen. Laat je niet leiden door “snel wat op papier te printen”. De boodschap zal zoveel krachtiger zijn en je resultaten zullen hoger liggen. Het hoeft zich niet te beperken tot flyers of folders. Allerhande drukwerk is bespreekbaar bij ons. In grote hoeveelheden of kleine afnamen.

Online advertising

We leven in een online tijdperk maar ook daar gelden nog steeds dezelfde oeroude wetten van het adverteren. Een post is niet zomaar een post. Fotootje daarbij en klaar!

Ook online adverteren is een overvol festival weiland waar je moeilijk iemand kan terugvinden. Ja natuurlijk kom je toevallig eens iemand tegen maar daarvoor moet je dat beetje geluk hebben. Een goede online marketing is ondenkbaar de dag van vandaag. het is bijna de enige plaats waar iedereen nog gaat kijken. Heel toepasselijk is hierbij opnieuw die huisstijl te hanteren en ervoor te zorgen dat je met kop en nek boven iedereen komt te staan.

Fotografie

Je kan het zo gek niet bedenken of wij maken er een fotoshoot van!

Tegenwoordig kan je bij ons ook al je momenten vereeuwigen met een spreekwoordelijke druk op de knop. De knop van ons fototoestel!

Alle projecten...

Alle (foto)grafische projecten zijn mogelijk bij ons. Zo kunnen ook wij leren en ingaan op jullie noden van deze tijd.

Zie je jou project er niet onmiddellijk bijstaan dan zou ik nog niet treuren. We willen ze hoe dan ook toch graag van je horen. Wij willen weten waar jullie noden liggen, wij willen ook graag bijleren over die projecten waar we zelf nog niet bij stilgestaan hebben.