Over ons

Je las het misschien al op onze startpagina. Wij zijn Rani & Sven. Geboren voor elkaar en niet bang van een beetje ondernemen… Maar wat is dat nu met die dansschool en RA Entertainment?…

In 2018 ontstaat er een idee bij Rani om een dansschool op te richten samen met Sven. Voor alle duidelijkheid, Rani is gediplomeerd in hedendaagse dans en danst al heel haar leven. Naargelang de jaren vorderen gaat ze ook lesgeven om haar kennis door te geven. Uiteraard is het maar logisch dat daar ook wel eens over gedroomd wordt om een eigen dansschool op te richten. Lang verhaal kort wordt deze droom werkelijkheid in februari 2019.

Sven daarentegen zal enkel een voet verzetten op een iets wat moet lijken op een ritmische manier tijdens een avondje stappen en de nodige drankjes. Daarbuiten valt er bij hem niet veel te “dansen” of al zeker niets om van te leren. Gemotiveerd is hij wel om zijn partners droom te laten slagen en waarmaken.

Al enkele jaren houd hij zich bezig met wat Photoshop en illustrator en in een ver verleden heeft hij wel eens een website gebouwd met HTML en CSS. Hij gaat aan de slag om een leuk logo te bedenken en een website te maken voor de dansschool. Alles had hij geleerd in zijn vrije tijd in zelfstudie. Een grote droom voor Sven was altijd om zelfstandig iets op te starten en liefst zoveel mogelijk van thuis uit te of toch zo dicht mogelijk bij thuis te werken. Zijn gezin is dan ook uiterst belangrijk voor hem.

Na al het leuke creatieve werk voor de dansschool heeft hij het gevoel om daar iets te proberen mee te doen. Dus in september 2019 gaat hij ervoor en schrijft zich in bij Syntra AB voor een cursus Grafisch vormgeving van 1 jaar… September 2019 voor 1 jaar… IN-DER-DAAD… en wat voor een jaar is dat geweest want in 2020 worden wij en ook de rest van de wereld overspoeld met COVID-19 oftewel de CORONAVIRUS. Dansschool en droom komen in het gedrang maar opgevers zijn we niet! We gaan door voor een nieuw dansjaar in 2020 en RA Entertainment wordt opgestart. De start mist het wel en de dansschool wordt opnieuw gesloten door een nieuw virusgolf. Niet de beste periode om te ondernemen maar 1 ding is zeker… OPGEVERS ZIJN WIJ NIET!

OUR STORY
02 / 2019
We starten samen onze dansschool in Putte. Revolution Arts Dance Company vzw. oftewel RADC (Rani & Sven)
09 / 2019
Opleiding grafische vormgeving (Sven)
03 / 2020
COVID-19 slaat toe en zorgt voor een vroegtijdige sluiten van het eerste jaar RADC.
07 / 2020
De opleiding grafische vormgeving wordt abrupt gestopt. kopzorgen overtreffen de Dafalgan... Gaan we RADC opnieuw openen?
09 / 2020
RADC opent opnieuw voor zijn 2de dansjaar.
11 / 2020
Start van Revolution Arts Entertainment (Sven)
03 / 2021
RADC sluit opnieuw en RA Entertainment mist zijn start.
04 / 2021
Opleiding fotografie (Rani)
08 / 2022
RA Entertainment vernieuwd en bereidt uit met Fotografie! (Rani & Sven)
0
Projects
0
Artworks
0
Clients
Opgeven staat niet in ons woordenboek.

September 2021 zijn we blij ons 3de dansjaar volledig doorgemaakt te hebben tot in 2022. Rani heeft een eerste cursus afgewerkt voor fotografie en dit willen we dan ook graag aanbieden in onze diensten van RA Entertainment. Op deze manier zorgen we er beide voor dat al onze dromen worden en zijn waargemaakt. Het ontbreekt ons zeker niet aan passie, doorzettingsvermogen en energie. We hopen jullie hier en op de dansschool ook te helpen in het waarmaken van al jullie dromen. 

Tevreden berichten

Ben je tevreden… laat het ons weten! Kunnen we nog beter, laat het ons dan ook weten…

Sommige onder jullie hadden al enkele lieve woorden om uit te delen.

“Het logo ziet er echt heel tof uit. Het geeft mooi alle activiteiten weer van onze hondenclub. Bedankt!”
Louis Van den Eynde
“Eindelijk kunne we nu ook kledij kopen van de dansschool. Het zit allemaal heel comfi om in te dansen.”
Tevreden danser
“Bedankt om mij te helpen bij mijn flyer. Ik had het zelf geprobeerd maar jou feedback maakt het toch wat verfijnder in layout. Ik ga hem snel op Facebook plaatsen.”
Rudi Liekens
Hopelijk komt hier snel jou fijn bericht over onze diensten! Bedankt aan iedereen om jullie te kunnen helpen met je grafisch en snel ook jou fotografisch project! Dank jullie wel!
jij ?!